Denuncien una empresa que feia neteja forestal a Platja d'Aro tot i les restriccions per risc d'incendis

Els operaris treballaven a 25 metres del camí que dona entrada al massís de les Gavarres

La Policia Local de Castell i Platja d'Aro (Baix Empordà) va denunciar divendres una empresa per realitzar tasques de neteja forestal sense tenir en compte les restriccions del nivell 3 del Pla Infocat. Els fets van passar al voltant de les 12:30h, quan una patrulla de la Unitat de Medi Natural va localitzar quatre operaris que treballaven en unes parcel·les de l'entrada a la urbanització Cim d'Aro.

Es dona la circumstància que aquests terrenys tenen una gran extensió i es troben a escassos 25 metres del camí de Fanals de Dalt-Mas Ros que dona entrada a la zona boscosa del massís de les Gavarres. La patrulla va fer cessar l'activitat d'immediat, va identificar els operaris i el responsable de l'empresa i va aixecar acta de denúncia.

Per a realitzar les tasques de neteja, els operaris de l'empresa contractada per un particular, utilitzaven tres desbrossadores amb fil de niló i una altra amb una fulla metàl·lica, que feia encara més perillosa l'actuació per la facilitat amb la qual es poden generar espurnes susceptibles de provocar un incendi.