Comissades 258 plantes i 21 quilos de marihuana en dues actuacions a l'Alt Empordà

Van trobar una plantació a Cabanes i enxampar un vehicle a la Jonquera

La Guàrdia Civil, en el marc de la investigació, destinada a evitar el cultiu i tràfic de drogues, en el que portem de setmana, agents del Servei Fiscal de la Jonquera, han comissat 21 quilos de marihuana, preparada per a ser distribuïda, i també 258 plantes del mateix estupefaent en una plantació outdoor.

Els agents han portat a terme dues actuacions, la primera el 12 de juliol a través de la qual van trobar una plantació de marihuana en una parcel·la a l'aire lliure a Cabanes (Alt Empordà) amb 285 plantes on van investigar el responsable d'aquesta plantació per un suposat delicte de cultiu i elaboració de droga.

Durant la tarda del 13 de juliol, agents de la Guàrdia Civil, van interceptar a l'AP-7 a la Jonquera (Alt Empordà) un vehicle amb matrícula espanyola, que circulava direcció França, descobrint durant la inspecció del mateix que al maleter es trobaven ocults els 21kg de marihuana distribuïts a dues maletes, procedint a la detenció del conductor per un suposat delicte contra la salut pública.

Les diligències, el detingut i la droga confiscada van ser posats a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia de Figueres.