La Volta Ciclista de Catalunya afectarà una trentena de carreteres gironines

Prop de 400 agents dels Mossos d’Esquadra vetllaran per al bon desenvolupament de la prova esportiva

El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Divisió de Trànsit de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, ha establert un dispositiu especial de trànsit amb motiu de la 93a Volta Ciclista a Catalunya, amb l’objectiu de garantir un bon desenvolupament de la prova esportiva i minimitzar els efectes que la cursa ciclista pugui tenir en els usuaris de la xarxa viària catalana.

La cursa esportiva, en la qual enguany hi participen 22 equips, és un dels esdeveniments més importants del món del ciclisme a nivell internacional. Aquesta edició se celebra del 18 al 24 de març i es desenvolupa en 7 etapes per les quatre demarcacions catalanes.

Els Mossos d’Esquadra establiran un dispositiu especial amb 400 agents aproximadament, els quals donaran cobertura tant dinàmica com estàtica al pas de la cursa. L’objectiu és garantir la seguretat viària i la integritat tant dels participants com dels ocupants dels vehicles que circulin en aquests moments pels trams afectats per la cursa durant els 7 dies.

Pel que fa a les comarques gironines es veuran afectades una trentena de carreteres, produint-se talls durant el transcurs de la cursa. Les principals afectacions tindran lloc el dimarts i el dimecres, malgrat també hi hauran interrupcions del trànsit en menor mesura el dilluns i dijous. Els detalls amb tota la llista de vies tallades es pot consultar a través d'aquest PDF.