Banyoles obre la temporada de bany a l’Estany

S'allargarà fins el 16 de setembre

La temporada de bany a l’Estany de Banyoles (Pla de l'Estany) es va obrir ahir dimecres i s’allargarà aquest any fins al 18 de setembre. L’Ajuntament de Banyoles, que regula el bany a les zones autoritzades a l’Estany, ha fixat els horaris per a la zona de bany de la Caseta de Fusta i des d’ahir dimecres s’hi ofereix el servei de salvament i socorrisme.

A la zona de bany públic de la Caseta de Fusta, s’ha delimitat la zona de bany, que es d’uns 30 metres des de la riba. A diferència dels dos estius anteriors, no hi haurà control d’espais com per la pandèmia i es recupera l’aforament habitual que es fixa en 250 persones.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Banyoles i Batlle d’Aigües, Albert Tubert, ha destacat que “després de dos anys de pandèmia, esperem recuperar la normalitat a la zona de bany de l’Estany”.

L’horari d’accés a la zona de bany de la Caseta de Fusta serà de de dilluns a divendres de les 2 del migdia a les 7 de la tarda fins al 22 de juny. Els caps de setmana i la resta de dies de juny a partir de Sant Joan l’horari serà de les 11 del matí a les 7 de la tarda. Durant els mesos de juliol i agost l’horari serà cada dia de les 10 del matí a les 8 del vespre fins al 4 de setembre. Les dues darreres setmanes, es reprendrà l’horari de les 2 del migdia a les 7 de la tarda de dilluns a divendres i els caps de setmana de les 11 del matí a les 7 de la tarda, fins al 18 de setembre quan es tancarà la temporada.