Troben un home mort entre les roques en un penya-segat de Sant Feliu de Guíxols

El cos, que portava uns dos dies sense vida, s'hauria precipitat per accident

Un senderista que passejava prop del massís de les Cadiretes a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), va localitzar el dimecres el cos sense vida d'un home que va caure des d'un penya-segat i va quedar encaixat entre les roques, prop del mar.

Immediatament va alertar al 112 i fins allà s'hi van desplaçar efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) juntament amb un forense per a certificar la mort. La zona era de molt difícil accés i els va ser impossible treure el cos per terra, així que Salvament Marítim de la Guàrdia Civil va participar en les tasques d'extracció per mar.

Segons avança El Punt Avui, els Mossos d'Esquadra assenyalen que la víctima es podria tractar d'un home de l'Europa de l'est que vivia en un tenda de campanya prop de la urbanització Punta Brava i situada a 150 metres de la troballa. Dona la casualitat que dues setmanes enrere ja va ser advertit per part de la policia catalana que aquella era una activitat prohibida.

La víctima presentava cops i múltiples traumatismes. Les primeres hipòtesis assenyalen que es tractaria d'una mort accidental i hauria mort feia dos dies. Resten a l'espera dels resultats de l'autòpsia per tal de confirmar les causes de la mort. Per la seva banda els Mossos van registrar la tenda cercant documents d'identitat o objectes que ajudin a la seva identificació, però no van trobar res.