Dani Martín se suma als 'sold out' de Rigoberta Bandini i Pablo Alborán al festival de Cap Roig

Les entrades es van posar a la venda el 7 de març

Segueix el bon ritme d'entrades per al Festival Jardins de Cap Roig que donarà el tret de sortida el 22 de juliol amb Sebastián Yatra. A dia d'avui ja s'han esgotat els tiquets per assistir a les actuacions de Pablo Alborán i Rigoberta Bandini -que les van vendre totes el primer dia- com també Dani Martín, segons anuncien des de l'organtizació.

La cita es va anunciar el passat 4 de març publicant tota la seva programació i que les localitats podien adquirir-se des del 7 de març, però la carrera per fer-se amb localitats es va disparar amb Alborán i Bandini com a primers artistes que veien complet l'aforament.

El músic malagueny ja havia trepitjat aquest escenari de la Costa Brava amb anterioritat i, aquesta vegada, arriba amb una gira amb els seus temes més conegut i cançons inèdites. Rigoberta Bandini, després de l'èxit mediàtic de la cançó "Ay mamá" i malgrat quedar-se fora d'Eurovisió, protagonitzarà l'actuació que clausurarà l'edició d'aquest 2022 de Cap Roig.

El cartell d'aquest any recupera també en gran la secció internacional amb noms destacats com el de Christina Aguilera, Sting o els dels colombians Sebastián Yatra, Camilo i Morat.