Frigorífics Costa Brava contractarà 150 persones en els propers dos anys

La firma està present a més de 40 països de tres continents diferents

Frigorífics Costa Brava, empresa de referència en el sector porcí espanyol té previst ampliar les seves instal·lacions de Riudellots de la Selva (Selva) en els propers dos anys i crear uns 150 nous llocs de treball. La firma està present a més de 40 països de tres continents diferents el passat mes de gener va rebre l'homologació per exportar carn de porc de capa blanca als Estats Units convertint-se en la primera firma espanyola i en una de les poques empreses europees en aconseguir aquesta certificació. "L'empresa treballa molt dur i aquesta nova homologació per exportar carn de porc és una fita molt important pel sector carni català", ha assegurat el conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí.

El conseller ha visitat aquest matí les instal·lacions -un escorxador i sales de desfer- que la firma té a Riudellots de la Selva. "Frigorífics Costa Brava treballa molt dur per poder complir els requisits de seguretat alimentària no només a Catalunya sinó també en altres països", ha subratllat Pelegrí. Segons el conseller d'Agricultura la nova homologació per exportar carn de porc als Estats Units és una "fita molt important" pel sector carni català.


La firma és una de les empreses de referència en el sector porcí espanyol que està present a més de 40 països de tres continents, té previst continuar amb el seu creixement i consolidació en el sector gràcies al projecte d'ampliació de les seves instal·lacions en els pròxims dos anys.