Final de traca i mocador a la gira dels Amics de les Arts per terres gironines

La formació catalana és una de les grans triomfadores dels Premis Enderrock d'enguany

La Mirona de Salt es va convertir ahir a la nit en un escenari màgic on centenars de persones esperaven amb impaciència l’últim concert a les comarques gironines dels Amics de les Arts, un dels grans guanyadors recentment dels Premi Enderrock 2013, emportant-se el guardó a les categories de millor artista, millor lletra de cançó per “Louisiana o els camps de cotó″, millor videoclip per “Monsieur Cousteau” i millor pàgina web, que confirmen la seva consolidació dins el panorama musical català.

El concert va arrencar amb les notes de “Carnaval” que van ressonar per la sala de concerts de La Mirona, establint automàticament una forta connexió amb el públic. La seva senzillesa i proximitat genera una complicitat entre tots els assistents que, una vegada més, no va deixar indiferent a ningú.

El repertori que els 'Amics' van desplegar anit consistia bàsicament en el seu últim projecte, “Espècies per catalogar”. Tanmateix la formació catalana tampoc es va oblidar de les peces més emblemàtiques de la seva discografia, com “Bed & Breakfast”, “Jean-Luc” o “4-3-3”, entre moltes altres i que el públic va corejar juntament amb el grup.

Els Amics de les Arts també van aprofitar el concert d'ahir per mostrar la seva vessant més reivindicativa, fent una defensa a capa i espasa de la cultura qualificant-la com "un dret i no un luxe".