Rigoberta Bandini i Pablo Alborán esgoten les entrades de Cap Roig en un dia

La resta de concerts del festival encara es troben disponibles

Les entrades per als concerts que Pablo Alborán i Rigoberta Bandini oferiran els propers 29 de juliol i 15 d'agost al Festival Jardins de Cap Roig s'han esgotat el primer dia que sortien a la venda i l'organització ha hagut d'anunciar que ja no en queden de disponibles.

La cita va anunciar divendres passat tota la seva programació i que les localitats podien adquirir-se des d'aquest dilluns, però la carrera per fer-se amb localitats s'ha disparat amb Alborán i Bandini com a primers artistes que veuen complet l'aforament.

El músic malagueny ja havia trepitjat aquest escenari de la Costa Brava amb anterioritat i, aquesta vegada, arriba amb una gira amb els seus temes més conegut i cançons inèdites. Rigoberta Bandini, després de l'èxit mediàtic de la cançó "Ay mamá" i malgrat quedar-se fora d'Eurovisió, protagonitzarà l'actuació que clausurarà l'edició d'aquest 2022 de Cap Roig. El cartell d'aquest any recupera també en gran la secció internacional amb noms destacats com el de Christina Aguilera, Sting o els dels colombians Sebastián Yatra, Camilo i Morat.