Dos detinguts per intentar robar el catalitzador d'un cotxe al pàrquing de la Copa de Girona

Utilitzaven una serra de bateria

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 18 de febrer, dos homes de 21 i 23 anys, com a presumptes autors d’un delicte de furt en grau de temptativa.

Pels volts de les cinc de la matinada, una patrulla de mossos de paisà que feia tasques de seguretat ciutadana pel pàrquing de la Copa de Girona, va veure un home ajupit a sota d’un vehicle i un altre que aparentment feia tasques de vigilància de l’entorn.

De seguida, l’home que es trobava sota el vehicle va sortir amb una serra automàtica de bateria de sota del vehicle i va córrer cap al seu vehicle per donar-se escàpol, però va ser interceptat abans.

El segon individu que feia la vigilància va sortir corrents, però va ser localitzat al pont de Pedret. En l’escorcoll del vehicle on viatjaven se’ls van intervenir serres metàl·liques, la serra de bateria i carregadors emprades per cometre furts d’aquest tipus.

Després de comprovar que el vehicle saquejat presentava marques de serra a la part inferior al costat del catalitzador, van quedar detinguts com a presumptes autors del furt en grau de temptativa. Els detinguts, van quedar citats per comparèixer davant del jutge.