Més de 4.500 figurants i 69 colles participen a la rua de Carnestoltes de Platja d'Aro

La nit d'avui es faran públics els guardons amb 6.000 euros en premis

La Gran Rua de Carrosses i Comparses del carnaval de Platja d'Aro aplega la tarda d'aquest dissabte un total de 69 colles carnavalesques de quinze poblacions d'arreu de les comarques gironines amb més de 4.500 figurants. Les collen opten a gairebé 6.000 euros en premis, distribuïts en quatre categories: carrossa gran, carrossa petita, comparses i colles locals.

Els premiats es donaran a conèixer aquest vespre en el transcurs del ball popular amenitzat aquest any pel conjunt 'El Coche Rojo' al Palau d'Esports i Congressos. Com és tradició, han obert la Gran Rua la colla del Rei i la Reina Carnestoltes de Platja d'Aro, enguany la colla els IV Gats, Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Olot. Segons ha informat l'Ajuntament en una nota de premsa, aquest matí han desfilat dotze colles més fora de concurs. Es tracta de formacions que inicialment havien quedat fora de convocatòria perquè ja s'havien omplert places disponibles.

El Carnaval de Platja d'Aro 2013 d'enguany, organitzat per la regidoria de turisme de l'ajuntament i la Federació de Colles de Carnaval de Castell-Platja d'Aro, ofereix del 2 al 13 de febrer una trentena d'activitats que tenen el carrer com a escenari principal, on s'hi fan dues terceres parts del programa.