La Bisbal inicia avui la rehabilitació i restauració de façanes de l'església de la Pietat

Els treballs tenen un pressupost de 34.000 euros

Les obres de rehabilitació de les cobertes i restauració de les façanes de l’església de la Pietat de la Bisbal d'Empordà comencen avui. L’edifici presenta una sèrie de patologies que generen filtracions d’aigua al seu interior i comporten un deteriorament sever de paraments i revestiments interiors, que acaben malmetent l’església.

Si bé posteriorment l'equipament serà sotmès a una reforma integral (de les cobertes, dels canals d’evacuació i dels revestiments de la façana, entre d’altres), aquesta primera etapa s'avança al projecte atesa la urgència de solucionar les patologies més evidents que causen aquests greus problemes de filtracions d’aigua.

Les obres que arrenquen aquesta setmana, doncs, tenen l’objectiu de solucionar la major part de patologies possible en l’àmbit de les cobertes de l’edifici. Els treballs tenen un pressupost de 34.000 euros, dels quals la Diputació de Girona en subvenciona 14.100 euros. La previsió és que l’actuació tingui una durada d’un mes i que a finals de febrer ja estigui enllestida.