Denunciat un fals camioner que circulava amb sobrepès i una roda rebentada

Els Mossos l'han aturat a l'AP-7 i li han posat multes per valor de 8.001 euros

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un home de 36 anys a Garrigàs (Alt Empordà) per cometre tot un rosari d'irregularitats. L'home circulava amb una roda rebentada per l'AP-7 perquè havia sobrecarregat el seu camió amb 2 tones de més.

Els fets van tenir lloc aquest dilluns cap a un quart de dues de la tarda. Una patrulla de Trànsit dels mossos va aturar un camió petit a l'àrea de servei de l'Empordà, situada al terme municipal de Garrigàs. El conduïa un bolivià de 36 anys.

Els agents havien vist com el camió circulava per l'AP-7 amb una roda rebentada i, per això, van decidir fer-lo parar per comprovar-ne la documentació. Quan van examinar la càrrega, els mossos van veure com el conductor havia sobrecarregat el vehicle de manera evident.

De fet, el pes màxim autoritzat del camió era de 3.500 quilos. I en realitat, en portava 5.500. A més, quan li van demanar els papers, els agents també van veure com l'home tampoc tenia en regla l'autorització per fer aquesta mena de transport.

Els agents van immobilitzar el vehicle i van denunciar el conductor per dues infraccions. Una de greu per sobrepassar l'excés màxim de pes, i una altra de molt greu per circular amb l'autorització de transport caducada. La primera comporta una multa de 4.000 euros; i la segona, de 4.001 euros.