El veí de Sant Joan les Fonts ha matat la dona d'un tret amb una escopeta i després s'ha suïcidat

L'home ha trucat al seu germà per dir-li que anés a la casa acompanyat de la policia

El veí de Sant Joan les Fonts (Garrotxa) ha matat la dona d'un tret amb una escopeta de caça i després s'ha suïcidat. Ella tenia 64 anys i ell 63. Els fets han passat aquest matí al domicili del matrimoni, situat al carrer Pla de l'Estany, en una urbanització propera al nucli de La Canya.

Segons fonts properes a la investigació, qui ha alertat la policia ha estat el germà del marit. Entre les deu i les onze del matí, l'home l'ha trucat per dir-li que anés a casa seva acompanyat de la policia. Quan hi ha arribat, s'ha trobat el matrimoni mort i ha estat ell qui ha alertat el 112.

Fins al lloc s'hi han traslladat efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per salvar la vida de la parella. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra de Girona s'ha fet càrrec del cas i fins al lloc s'hi ha traslladat la comitiva judicial.

Des d'un primer moment, la hipòtesi que ha pres força és que ell hauria matat la dona i després s'hauria suïcidat. La inspecció ocular ha confirmat que l'arma del crim ha estat una escopeta de caça. L'home, de 63 anys, ha disparat un tret a la dona i després, ell mateix s'ha suïcidat amb la mateixa arma.

Cap obertura forçada

Els agents d'investigació que han inspeccionat la casa també han vist que al domicili no hi havia cap obertura forçada. Cosa que descarta la implicació de terceres persones i confirma la hipòtesi inicial.

Segons han explicat les mateixes fonts, no consten antecedents de violència domèstica entre el matrimoni. El de Sant Joan les Fonts és el segon crim masclista d'aquest 2021 a la demarcació. Al juny, un home va matar la parella a Porqueres (Pla de l'Estany) i després es va entregar als Mossos d'Esquadra.