Xavier Crespo nega haver rebut diners i regals de Petrov

L'exalcalde de Lloret de Mar defensa que l'actuació de l'Ajuntament amb les inversions de l'empresari rus "va ser correcta"

Crespo s'ha defensat així de les informacions que apunten que un informe policial assenyala que l'exalcalde de Lloret de Mar hauria rebut sobres amb diners de la màfia russa que lidera l'empresari detingut. Sí que ha reconegut que abans que fes una gran inversió al municipi, el va convidar a Rússia a visitar la seva empresa, que formava part del grup Gazprom, i es dedicava al manteniment de gaseoductes.

Tot i això, l'exalcalde afirma que l'actuació del consistori en aquest cas va ser "correcta" i "no té res a veure amb les màfies russes". Crespo ha recordat que Petrov va comprar l'antiga plaça de braus i va convertir els terrenys en un centre comercial i equipaments públics. Ell ha defensat que el negoci ocupava el 35% de l'espai mentre que els equipaments el 65%, per la qual cosa va ser una bona operació per a Lloret de Mar.

Xavier Crespo ha manifestat que "posa tot el seu cos" per al president del Club d'Hoquei de Lloret de Mar, Joan Perarnau, que va ser detingut dissabte en relació a aquest cas. i ha explicat que aquesta empresa subvencionava el club amb un import de 90.000 euros a l'any. Crespo també ha explicat que té tota la confiança i suport de CiU.