El PP reclama explicacions per la possible implicació de Crespo amb la màfia russa

Sánchez-Camacho creu que Catalunya està vivint un dels moments amb més corrupció de la seva història

Camacho ha citat els casos de corrupció del Palau de la Música, el cas Pretòria, el cas Mllercuri, el cas de les ITV's i, ara, l'operació contra la màfia russa a Lloret. També ha parlat del cas Pallerols, en què ha quedat demostrat el finançament irregular d'UDC durant els anys noranta i que ha acabat amb un acord entre el partit i la fiscalia. La presidenta del PP a Catalunya ha tornat a demanar a Josep Antoni Duran i Lleida que dimiteixi tal com va prometre si es demostrava el finançament irregular del partit.

Les explicacions de CiU en cas que Xavier Crespo acabi sent imputat per aquest nou cas de suposada corrupció s'haurien de produir de manera "immediata". En aquest sentit, Sánchez-Camacho ha destacat la celeritat com el PP ha afrontat els casos de corrupció que li han afectat darrerament. En el cas Bárcenas, per exemple, la presidenta dels populars catalans ha fet èmfasi en la investigació interna iniciada al partit.

La líder popular ha destacat, a més, la necessitat de subscriure ungran pacte contra la corrupció tant a Catalunya com a l'Estat i ha explicat que el president espanyol, Mariano Rajoy, ja ha començat a fer els primers passos en aquest sentit.

El judici contra la corrupció ha de ser "contundent" i la líder popular ha demanat que es faci tant des de la justícia com des de la política. Una lluita sense treves i que no s'ha d'aturar fins a eradicar la corrupció de la política "caigui qui caigui".