Detingut un home a Banyoles per robar en una quinzena de vehicles

El jove, de 28 anys, té antecedents per fets similars

La Policia Local de Banyoles (Pla de l'Estany) va detenir ahir un veí de Banyoles per un delicte continuat de robatori amb força a interior vehicle. El detingut, de 28 anys i amb antecedents per fets similars, passarà properament a disposició judicial.

La detenció es va produir en un operatiu de la Policia Local que ahir a la tarda va interceptar el sospitós com a presumpte autor de la quinzena de robatoris a interior de vehicle que s’han produït a la ciutat des de dissabte passat i fins la matinada de dijous. En tots els casos, el detingut actuava amb el mateix modus operandi. Trencava el vidre d’una finestra del vehicle per accedir a l’interior i sostreure tot tipus d’objectes.

En l’escorcoll en el moment de la detenció, l’arrestat portava diferents objectes amagats sota el jersei que podrien haver estat robats. A més, tenia talls recents a les mans, possiblement produïts al trencar els vidres dels vehicles, i sang a la roba. Després de la detenció, la policia va fer gestions amb els denunciants dels robatoris i un d’ells va reconèixer els objectes que l’arrestat portava com els que li havien estat robats del seu vehicle.

El detingut passarà properament a disposició judicial.