Detingut un dels suposats autors de l'agressió homòfoba a la Devesa de Girona

Els Mossos d'Esquadra no descarten més detencions

Els Mossos d’Esquadra han detingut avui a Girona un home de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salt, com a presumpte autor d’un delicte d’odi en l’àmbit LGTBI i un delicte lleu de lesions que s’haurien produït la matinada de l’1 d’octubre en un botellot a Girona.

Aquests fets han tingut lloc en una plaça coneguda amb el nom de les Botxes a la zona del parc de la Devesa de Girona quan el detingut ha preguntat a la víctima, un noi de 20 anys que participava en el botellot, per la seva condició sexual i, seguidament i sense motiu aparent, li ha propinat cops de puny i puntades de peu.

Finalment, la víctima s’ha pogut desfer del seu agressor i ha marxat fins a l’Avinguda Ramon Folch on s’ha trobat una patrulla que de seguida ha activat el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) per assistir-la i traslladar-la a l’Hospital Josep Trueta de Girona amb lesions de caràcter lleu.

La denúncia de la víctima i la informació facilitada pels testimonis ha estat fonamental per a la investigació, que ha culminat amb la detenció d’aquesta persona.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. El detingut, a qui li consten nombrosos antecedents, passarà pròximament a disposició judicial per declarar davant l’autoritat judicial competent.