Els Mossos investiguen una agressió homòfoba durant un botellot a la Devesa de Girona

Els autors dels fets van colpejar la víctima després que els digués que és homosexual

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió homòfoba la matinada d'aquest divendres, durant un botellot al parc de la Devesa de Girona. Segons ha avançat el digital elcaso.cat i ha confirmat aquest diari, els fets s'han produït pels volts de dos quarts de tres de la matinada, a la plaça de les Botxes.

Un grup d'entre quatre i cinc persones s'han acostat a la víctima i li han preguntat si era 'maricón'. El jove els ha contestat que era homosexual, moment en què els agressors han començat a propinar-li cops de puny i puntades de peu. Un grup de testimonis que estaven a la zona han aconseguit fer fora els agressors i han trucat al telèfon d'Emergències per tal d'avisar dels fets.

Poca estona més tard, una patrulla dels Mossos d'Esquadra ha arribat al lloc, però no han pogut trobar els autors dels fets que, al veure els policies, han escapat barrejant-se entre les prop de 2.000 persones que hi havia al botellot. La Policia Municipal, però, té identificat els autors de l'agressió homòfoba però no els ha pogut detenir encara.

La víctima, que és un estudiant de la UdG, ha estat atès de les ferides que ha rebut a l'hospital Josep Trueta de Girona i presentarà denúncia en les properes hores.