Denuncien penalment un conductor a Cassà que circulava fregant el coma etílic

L'home circulava fent esses i un usuari va travessar el seu cotxe enmig de la via per aturar-lo

Els Mossos d'Esquadra ha denunciat penalment un home, de 44 anys i de nacionalitat espanyola, que circulava amb un principi de coma etílic i multiplicant per sis la taxa d'alcohol permesa. Els fets es remunten a divendres, cap a la una de la matinada, quan la policia va rebre l'avís d'un turisme que circulava fent esses per la C-31, en sentit Girona.

Els agents van localitzar el vehicle a la C-65, al terme de Cassà de la Selva (Gironès), després que un ciutadà, veient el perill que suposava el conductor, va creuar el seu turisme enmig de la carretera per aturar-lo i evitar un accident greu.

Els mossos el van identificar i li van fer la prova d'alcoholèmia. Va donar un resultat positiu d'1,45 mg/l per aire expirat, sis vegades més del permès. L'home, a més, va haver de ser traslladar en ambulància per ser atès de l'inici greu de coma etílic.

Els mossos l'han denunciat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit i el conductor va quedar citat per declara davant del jutjat d'instrucció de Girona.