Uns 44.000 esquiadors passen per les estacions gironenes durant aquest pont

Les estacions valoren "positivament" l'inici de temporada

Masella ha estat l'estació d'esquí gironina que ha rebut més visitants, un total de 24.000, des del dijous passat i fins aquest diumenge. No obstant això, l'estació està oberta des del 30 de novembre i, des d'aquest dia i fins diumenge, ha rebut 28.600 esquiadors. Una xifra "molt positiva i optimista" segons la directora comercial de l'estació, Maite Martí. Durant aquest pont de la Puríssima les instal·lacions han mantingut gruixos de neu pols d'entre 20 i 45 centímetres, tots els 18 remuntadors oberts, 33 pistes i 45 quilòmetres esquiables - dels 72 que té l'estació- amb un desnivell de 935 metres.

Oberta la connexió Alp 2500

A més, aquest diumenge s'ha obert la connexió Alp2500 que uneix La Molina i Masella amb 68 quilòmetres esquiables. Des de l'estació de la Cerdanya esperen que es mantinguin les baixes temperatures i així puguin generar més neu amb canons i obrir totes les pistes el proper cap de setmana. "Són unes bones xifres i si es manté el fred podrem tenir una bona ocupació durant aquest Nadal", ha subratllat Martí.

D'altra banda, l'estació de La Molina ha rebut 15.500 esquiadors i ha mantingut entre 24 i 40 centímetres de neu pols durant aquests dies festius. En total ha ofert 23 dels 61 quilòmetres esquiables, 22 pistes obertes de les 53 que disposa i nou remuntadors en funcionament. Durant aquests dies, l'estació ha reduït el preu del forfet, 33 euros per adults i 23 per infants, perquè no disposa de totes les àrees i sectors oberts. En total, des de que van obrir les seves portes el passat 30 de novembre han rebut uns 20.000 esquiadors.

Ocupació del 75% a Vall de Núria

Finalment, l'estació de la Vall de Núria ha començat amb bon peu la temporada d'esquí d'enguany ja que va obrir les seves portes el 30 de novembre i, des de llavors, ha rebut uns 5.000 visitants. Durant aquest pont uns 700 esquiadors s'han apropat amb el cremallera fins aquesta estació i l'hotel de la Vall de Núria ha tingut una ocupació mitjana del 75% durant aquests dies festius amb una punta el divendres 7 de novembre del 95%.

L'estació ha comptat amb gruixos de neu pols d'entre 20 i 25 centímetres i han obert sis de les deu pistes disponibles.