Cap Roig encara l'edició ''del retrobament'' amb setze concerts amb cartell de 'sold out'

El director del festival afirma que les restriccions no els afectaran

L'any passat el coronavirus va obligar a suspendre el Festival Jardins de Cap Roig, un dels degans de la Costa Brava. Però aquest 2021, a una setmana per obrir edició amb Pablo López, el ritme d'entrades venudes demostra que el públic té ganes de tornar a gaudir del certamen.

A hores d'ara, el festival ja ha venut el 97,5% de les entrades i dels 21 concerts i espectacles que integren el programa, setze ja han exhaurit localitats. Per als cinc restants encara en queden; això sí, poques.

"Encarem aquesta edició amb moltíssima il·lusió i ganes", subratlla el director. "Crec que aquest serà un any especial, de retrobament", afegeix el director del festival, Juli Guiu. La fórmula de Cap Roig continua essent una aposta per l'eclecticisme. "Allò que volem és obrir-nos al màxim de públics possible, i per això busquem un ventall de concerts que portin els líders de cada sector", concreta el director del festival.

Les nits a Cap Roig s'obriran el proper 23 de juliol amb Pablo López. D'ell, el director en destaca que "és un artista que fa molt pocs concerts per Espanya" i que arriba a Calella de Palafrugell "amb el seu nou espectacle, que és un èxit". Ho demostra que és un dels 'sold out'.

"Gran inauguració"

Però més enllà d'això, Guiu també subratlla que aquest Cap Roig tindrà "una gran inauguració" que s'allargarà també al cap de setmana, amb Raphael i Els Amics de les Arts. "Seran tres dies complerts, que demostren que aquest és un festival eclèctic", afirma.

Juli Guiu recomana tots i cadascun dels concerts. Juan Diego Flórez, Antonio Orozco "amb un nou show espectacular", Aitana "que està arrasant", El Pot Petit, Mag Lari "que sempre deixa un gran gust de boca", José Luis Perales "que ningú es pot perdre perquè penja el micròfon" o la cloenda "amb una gran Sara Baras" en són exemples.

"Prudents" des de l'inici

El director de Cap Roig explica que les noves restriccions pel coronavirus, a priori, no els afectaran. Sobretot, perquè ja des d'un principi van ser "molt prudents", i van decidir sortir amb un aforament del 70%. "Això ha fet que no ens afectin les noves mesures", concreta.

Juli Guiu també destaca que, aquest 2021, el 'village' se situarà fora del recinte, i tindrà espais amplis per garantir les distàncies i fer que els serveis de restauració siguin segurs. Obrirà de dos quarts de set de la tarda a dos quarts de deu del vespre, mitja hora abans que comencin els concerts.

En relació al toc de queda, el director diu que a quarts d'una de la matinada el públic ja sortirà del recinte. "Per tant, quan comenci el confinament nocturn tothom hauria de ser a casa; no ens afectarà", subratlla.

Per últim, Guiu també valora que, de tots els concerts, tan sols un hagi caigut del programa (el de Passenger). "Els artistes anglesos i americans han deixat de viatjar, i això és el que ho ha provocat; però per la resta, estem aguantant bé", concreta. I per acabar, una recomanació al públic: "Que vinguin a Cap Roig a gaudir, que ho faran segur".