Detingut un conductor amb 2kg de marihauan al cotxe que gairebé atropella una dona a Porqueres

Els Mossos el van arrestar després de saltar-se un control

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 5 de maig un home de 23 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte contra la seguretat viària per conducció temerària.

Els fets van passar el mati del dia 5, durant un control de trànsit que s’havia establert a la carretera C-150a, a l’altura del punt quilomètric 16,6, dins del terme municipal de Porqueres (Pla de l'Estany). Durant l’operatiu, els agents van observar un conductor que feia ús del telèfon mòbil i que no portava el cinturó de seguretat.

Quan els agents li van donar les indicacions d’aturar-se, el conductor en va fer cas omís i va fugir a gran velocitat. Al cap d’un quilòmetre va xocar amb un vehicle que estava estacionat i va continuar circulant de forma temerària. Els agents també van observar que va fer tres avançaments antireglamentaris i va estar a punt d’atropellar una dona que travessava per un pas de vianants.

Finament el vehicle va sortir de la via i es va accidentar. Seguidament el conductor va sortir i va intentar fugir corrents però va ser interceptat als pocs metres.

Quan els mossos van comprovar l’interior de vehicle van trobar-hi, sota el seient de l’acompanyant, una bossa de plàstic amb 4 farcells plens de marihuana, uns 2 kg en total. Davant les evidències l’home va quedar detingut.

L’home, que no tenia antecedents, va passar el dia 6 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.