Detingut un corredor d'assegurances per estafar uns 14.000 euros a 40 clients a Girona

Es tracta d'un veí de Palafrugell, de 59 anys

El cas es va detectar a finals de juliol durant un control de trànsit, quan el conductor d'un dels vehicles aturats va mostrar als agents el rebut vigent de l'assegurança obligatòria. Després de les comprovacions, es va veure que a la base de dades no constava que la pòlissa estigués donada d'alta. Per la seva banda, la mateixa companyia va detectar que diferents clients havien abonat directament l'import de les pòlisses al corredor d'assegurances i aquest no les havia liquidat.

Un cop identificat el corredor d'assegurances, es va comprovar que hi havia diferents persones afectades i que l'estafa afectava a pòlisses d'automòbil, vida i llar. Els investigadors van constatar que en total hi hauria uns 40 afectats i que tots haurien contractat l'assegurança a la mateixa persona. El detingut recollia els diners de la pòlissa i lliurava als clients un rebut, que no tenia cap validesa, amb el logotip de la companyia i signat per ell mateix.

Per aquests fets els Mossos van detenir el passat 8 de novembre Emili G.C., com a presumpte autor de les falsificacions dels rebuts i per haver estafat als seus clients.La companyia d'assegurances va decidir validar les pòlisses contractades, per no perjudicar els clients, i reclamar al seu corredor l'import que hauria li hauria d'haver abonat.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 7 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat.