Una nova avaria deixa parcialment sense llum Lloret de Mar, Tossa de Mar, Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols

Aquesta nova apagada afecta a un total de 80.000 persones

L'alcalde de Lloret de Mar ha comentat que la companyia Fecsa-Endesa li ha comunicat només cinc minuts després que es produís l'apagada que ja tenien localitzat el punt de la línia on s'ha generat la nova avaria. 'Tant Fecsa-Endesa, com els Mossos d'Esquadra i el delegat del Govern s'han posat en contacte amb mi de forma immediata', ha reconegut Crespo, que confia que la llum es vagi recuperant progressivament al llarg de les properes hores. 'La llum va tornant en diferents barris i anem més ràpid en tots els sentits. Esperem que això només sigui un ensurt', ha afirmat l'alcalde de Lloret de Mar.

Pel que fa a les altres poblacions, Tossa de Mar, Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d'Aro també estan parcialment afectades per aquesta nova avaria de la línia de 110 kV entre Tordera i Lloret de Mar. 'M'han dit que Platja d'Aro està recuperant progressivament la llum i Tossa de Mar sembla que és la més afectada per aquesta nova apagada', ha assenyalat Crespo, que considera fins a cert punt 'normals' aquestes apagades. 'Les línies són provisionals, hi ha generadors funcionant i hem d'estar alerta de fer un ús racional de l'energia. I així ho hem dit als veïns', ha finalitzat l'alcalde de Lloret de Mar.

Fecsa-Endesa calcula que aquesta nova apagada afecta a unes 80.000 persones de les quatre poblacions però assegura que s'anirà recuperant la llum progressivament al llarg d'aquest vespre i nit.