El Sindicat dels Mossos denuncia un 'greuge comparatiu' en la suspensió 'desproporcionada' de Gómez

SME-CCO apunta que no es va seguir el mateix procediment que amb altres inspectors atrapats durant la nevada

L'inspector apartat de sou i feina no va ser l'únic comandament que no va poder acudir a la comissaria com ara la intendenta i sotscap del cos a la demarcació de Girona, Alícia Muriana, i la inspectora i cap de la comissaria de Santa Coloma, Yvonne Valero, que segons s'haurien quedat atrapades a la carretera quan tornaven de Sant Feliu de Guíxols de l'acte de commemoració de la festa de la patrona de la Policia Local d'aquesta localitat. També hauria quedat atrapat per la neu a la carretera el subdelegat del govern de l'Estat a Girona, Francesc Francisco-Busquets. 

Castejon deixa clar que no posa en dubte que els comandaments 'donessin ordres i fessin tot el que van poder' via telefònica o mitjançant l'emissora 'igual que va fer l'inspector Gómez'. En aquest sentit, ha defensat que 'si volen obrir expedient informatiu que ho facin i si cal que posin una sanció però no com si fos un delinqüent'. 

Per això, el sindicat veu un 'greuge comparatiu' per la decisió d'apartar temporalment del cos  l'inspector Gómez i de no seguir el mateix procediment amb la resta de comandaments que es van trobar atrapats per la neu.  

Castejon ha acusat Saura de 'tornar a deixar malament el cos'. El portaveu del SME-CCOO ha dit que, com en altres ocasions, el conseller d'Interior 'va criticar l'actuació d'un mosso' per 'buscar un cap de turc com ara ha fet amb l'inspector Gómez. Així, Castejon ha recordat que Saura ja va 'sacrificar' agents i en va criticar l'actuació durant els fets de la comissaria de les Corts o durant les càrregues a estudiants.