Crema una casa de dues plantes en ple Barri Vell de Girona

La columna de fum és visible des de tota la ciutat

[ACTUALITZACIÓ 13:41H] Els Bombers de la Generalitat estan treballant en un incendi que s'ha declarat en una casa de dues plantes situada al carrer Bellmirall 5 de Girona, en ple Barri Vell a tocar de la Catedral i just al davant de l'hotel Històric.

De moment es desconeixen les causes dels fets d'un foc que s'ha iniciat a les 10:38h i que ha generat gran expectació per la columna de fum que és visible a tota la ciutat i municipis del voltant. Fins a deu dotacions terrestres dels Bombers hi estan treballant. Una persona que es trobava confinada al seu interior ha pogut sortir a l'exterior i ja no queda ningú a dins. El sostre ha cedit i això ha obligat als Bombers a treballar des de l'exterior per tal d'evitar comprometre la seguretat dels efectius.

També s'hi han desplaçat dotacions dels Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). L'immoble es troba ubicat just a la Pensió Bellmirall, que s'hi pot accedir a través del pati de l'habitatge que s'està incendiant i que fa les funcions de jardí per a l'establiment. A dia d'avui la pensió es troba tancada.

Segons ha piulat l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, no hi ha danys personals com a conseqüència de l'incendi. Els Bombers han hagut de desallotjar vuit persones que ja s'han reubicat, i ara els esforços se centren en apagar l'incendi.