Els xefs més guardonats d'Espanya protagonitzen el nou anunci d'Estrella Damm a Roses

40 cuiners recorren el camí de ronda amb el compromís de seguir treballant

Fins a 40 reconeguts xefs de l'Estat protagonitzen el nou anunci de l'estiu d'Estrella Damm que ahir la marca va publicar a les seves xarxes socials rebent milers de visualitzacions en poques hores. En aquesta ocasió s'ha rodat íntegrament en el camí de ronda que uneix Punta Falconera amb cala Montjoi a Roses (Alt Empordà), resseguint al seu pas cala Murtra i cala Rostella.

En l'escena inicial s'hi poden veure Joan Roca (El Celler de Can Roca) conversant amb Ferran Adrià (elBullifoundation) sobre les conseqüències de la pandèmia pel sector i la promesa de seguir treballant. Seguidament fan aparició altres cuiners de renom com ara Carme Ruscalleda, David Muñoz, Paco Pérez, Fina Puigdevall o Nandu Jubany.

“Hem pres les mesures necessàries, i quan ens ho han demanat, hem tancat”, i continuen: “col·laborarem amb els millors productors, treballarem de sol a sol, continuarem buscant l’excel·lència, cuidant obsessivament cada detall, amb el màxim nivell de professionalitat i dedicació. Investigarem, innovarem, crearem... Amb il·lusió, amb moltes ganes, i fent sempre autocrítica”.

Intercalant imatges pel camí de ronda amb un plànol èpic amb tots els cuiners davant el mar mirant la posta de sol, també apunten les bases que guiaran els seus propers passos: “esforç, dedicació, il·lusió i innovació”, perquè com apunten Joan i Jordi Roca al final de “Xefs”, “no és només el nostre mitjà de vida, és la nostra manera de viure”.