La cinquena nit de mobilitzacions a favor de Hasél acaba sense incidents a Girona

No s'havia fet cap convocatòria oficial

Un centenar de manifestants s'han concentrat a Girona aquest dissabte al vespre cridant consignes per la llibertat de Hasel i han tallat l'avinguda Jaume I durant uns vint minuts. A la ciutat no s'havia fet cap convocatòria oficial. L'última era la que havin fet els CDR a les quatre de la tarda als jutjats, on passaven a disposició els dos detinguts pels aldarulls d'aquest divendres.

Però tot i això, diversos grups (sobretot, de joves) s'han concentrat a la plaça U d'Octubre a partir de les set del vespre. Al cap d'una hora, els manifestants han cridat consignes contra el cordó policial que custodiava la Subdelegació i després, mentre els seguien les furgones, han anat amunt i avall de l'avinguda fins a acabar desviant-se pel carrer Nou. Després del Pont de Pedra, cap a les nou del vespre, s'han dispersat.

No s'han registrat incidents i de fet, els Mossos d'Esquadra no han arribat a actuar en cap moment. Com a molt, alguns manifestants han arribat a bolcar dos contenidors de locals de restauració i els han situat al mig de l'avinguda.