Santi Vila es perfila per repetir com a candidat de CiU per Girona

Per Lleida podria tornar-hi Albert Batalla

Poques incògnites en les llistes de CiU en aquestes eleccions que arriben només dos anys després de les passades. Ja en aquell moment es va fer una renovació de caps de cartell apostant per valors joves de la federació, com Albert Batalla i Santi Vila, que tot apunta que repetiran.

No es va veure clar el canvi a Tarragona i es va optar llavors per Josep Poblet, que posteriorment va renunciar a l'escó per ser el president de la Diputació de Tarragona. Tenint en compte això i tot el que comportarà el projecte Barcelona World, es dóna per fet que hi haurà un canvi a Tarragona. Entre les possibilitats, joves com Josep Maria Cruset, alcalde de Riudoms i president des d'aquest any de la federació de CDC del Camp de Tarragona. També sona l'alcalde de Valls, Albert Batet. Els dos són vicepresidents de la Diputació de Tarragona.

Una altra possibilitat seria la de Joaquim Nin, actual delegat del Govern a Tarragona i expresident de CDC a Tarragona. Va deixar el seu càrrec en mans de Cruset, precisament.