Junts presenta a Girona una candidatura amb ''voluntat de suma''

Gemma Geis, ha remarcat que les prioritats són "gestionar la pandèmia i que ningú quedi enrere"

Junts per Catalunya ha presentat avui dimarts la candidatura del partit a les comarques gironines, amb Gemma Geis al capdavant, en un acte a l'exterior de Sant Pere de Galligants.

La cap de llista per a les eleccions del 14-F a les comarques gironines ha destacat que Junts recull "la suma del municipalisme, la gestió, la proximitat, el coneixement de les comarques i la seva diversitat" per tal de "poder arribar millor a les seves necessitats i demandes". Geis ha subratllat que la candidatura uneix "coneixement i experiència, ja que inclou persones perfils i trajectòries molt diverses" i incorpora "una suma de país".

"Tenim el lideratge del President Puigdemont i de la nostra candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, i recollim aquesta voluntat de suma i d’unitat amb un membre de Més (Moviment d’esquerres), i una candidata de Demòcrates, perquè som el partit que ens uneix, a Catalunya i la seva gent, en defensa dels drets i llibertats, el reconeixement del dret a l’autodeterminació, però també la independència de Catalunya", ha explicat la candidata.

Geis ha recordat que Junts treballarà "prioritzant la gestió de la pandèmia i la necessitat que ningú quedi enrere, per ajudar a les persones que arrisquen i innoven, però el nostre objectiu és la independència de Catalunya. Aquest darrers mesos, encara més, hem vist les conseqüències de viure en un autonomia intervinguda que no permet atorgar ni aprovar les polítiques que els ciutadans, les empreses i entitats demandes perquè són ajudes d’estat. "El nostre partit és Catalunya i la seva gent", ha afegit.

 1. Gemma Geis i Carreras
 2. Marta Madrenas i Mir 
 3. Salvador Vergés i Tejero 
 4. Francesc Xavier Ten i Costa
 5. Maria Antònia Batlle i Andreu 
 6. Ferran Roquer i Padrosa
 7. Jordi Munell i Garcia 
 8. Pere Albó i Marlés 
 9. Maria Teresa (Maite) Selva i Huertas 
 10. Susanna Maria Bazan i López 
 11. Alfons Casamajó i Carrera 
 12. Montserrat (Montse) Mindan i Cortada
 13. Jordi Camps i Vicente 
 14. Miriam Lanero i Carrillo 
 15. Glòria Marull i Coll 
 16. Josep Maria Bernils i Vozmediano 
 17. Rosa Moneny i Guarro

Suplents: 

 1. Maria Mercè Garcia i González 
 2. Immaculada Colom i Canal 
 3. Eric Torres i Expósito 
 4. Cecília Barnosell i Sabrià 
 5. Albert Ballesta i Tura 
 6. Anna Maria Mercader i Sais 
 7. Llorenç Muñoz i López 
 8. Josep Maria Plaja i Solà 
 9. Montserrat Fusté i Riba 
 10. Salvador Coll i Baucells