Dos detinguts a Cassà de la Selva que duien 49 bossetes de marihuana a punt per vendre

La Policia Local també ha arrestat un home que robar en un supermercat del municipi

La Policia Local de Cassà de la Selva (Gironès), ha detingut avui a dues persones i n'ha identificat a una tercera que ha aconseguit escapar després d'interceptar-los amb marihuana al damunt que suposen anaven a vendre.

Els fets han ocorregut quan un agent fora de servei, ha vist un Seat Ibiza negre, que coincidia amb el cotxe sospitós que la policia tenia identificat com a presumptes autors de robatoris. Aquest ha avisat a la patrulla, que ha anat a comprovar el vehicle. Al arribar al lloc, han identificat la persona que estava esperant dins del cotxe, han registrat el vehicle i han incautat 49 bossetes de marihuana, preparades per vendre.

En el mateix moment, dos agents de paisà han interceptat dos persones, que en veure els agents, havien començat la fugida. La policia, ha detingut a un d’ells, i l’altre, que ha fugit, està identificat i s’ha cursat una ordre de detenció.

Després ha arribat una denuncia d’un robatori amb temptativa a un domicili del carrer Infància, lloc on ha ocorregut els fets. S’està investigant, amb la unitat científica dels Mossos d’Esquadra si han estat els mateixos individus que han causat aquest robatori.

Les dues persones detingudes, han estat entregades als Mossos d’Esquadra, que els han posat a disposició judicial. En la mateixa línia, la setmana passada, la Policia Local va detenir una persona com a presumpte autor d’un robatori amb força a un supermercat del municipi que també va ser posat a disposició dels Mossos d’Esquadra.