Denuncien una sala de ball de Blanes on 45 persones feien classes de salsa

Els agents van haver d'insistir molt perquè la responsable del local els obrís la porta

La Policia Local de Blanes (Selva) ha denunciat una sala de ball on s'hi feien classes de salsa i bachata.

Els fets han tingut lloc aquest diumenge al vespre. Els agents van saber que la sala havia previst fer classes, tot i no estar permeses arran de les restriccions per la covid-19. Una patrulla va anar fins al local i, des de fora, ja va veure com a dins hi havia llum, en sortia música i s'escoltava com algú amb micròfon donava instruccions.

Els agents van haver d'insistir molt perquè els obrissin. A dins van trobar-se 45 persones ballant amb mascareta. La Policia ha aixecat una acta-denúncia al local. A més, han denunciat un restaurant per no respectar les distàncies de seguretat ni la prohibició de tenir taules amb més de sis persones.

La denúncia a la sala de ball de Blanes es va interposar aquest diumenge a la tarda-vespre. Dies abans, la Policia Local va saber que a aquesta hora el local tenia intenció de fer classes de ball, tot i que les restriccions per evitar la propagació del coronavirus ho prohibeixen. 

Per comprovar que la sala de ball no incomplís les restriccions, dos agents van anar fins al local. Quan hi van arribar, les portes d'accés estaven tancades, però es veia llum a l'interior i des de fora s'escoltava música salsa, A més, se sentia com algú donava instruccions amb un micròfon.

Els agents van haver d'insistir molt abans la responsable del local no els va obrir la porta. A dins, la Policia Local va trobar unes 45 persones ballant. Algunes ho feien en parella i d'altres, individualment, mentre seguien les instruccions que els donava un discjòquei. "Si bé tothom portava mascareta, s'estava fent una activitat no permesa, com recullen les prohibicions dictades per fer front a la covid-19", subratlla l'Ajuntament de Blanes. Per això, la Policia va aixecar una acta-denúncia al local. 

Un restaurant, denunciat

Durant tot el cap de setmana, les patrulles de la Policia Local també han informat bars i restaurants del municipi sobre la resolució que prohibeix les reunions de més de sis persones (bé sigui en llocs públics com privats). 

Tot i que la majoria d'establiments ja estaven al cas de la normativa, la Policia Local es va trobar amb un incompliment flagrant. Va ser també aquest diumenge a la tarda-vespre. Els agents van haver d'actuar en un restaurant després de rebre un avís que no s'estaven respectant les distàncies de seguretat i, a més, a dins hi havia molta gent. La patrulla va anar fins al lloc, va comprovar que el local no respectava les restriccions, i per això també va aixecar una acta-denúncia a la propietat.