Fita històrica d'El Gerió Digital que arriba als 384.000 lectors i supera el mig milió de visites

Per cinquè mes consecutiu marca un rècord d'audiència i sobrepassa el milió de pàgines vistes

El diari digital de referència a les comarques gironines, El Gerió Digital, ha marcat un nou rècord històric d'audiència amb 384.497 visitants únics registrats aquest passat mes d’agost segons ha certificat una auditoria d'OJD Interactiva amb un total de 519.898 visites. Les dades el consoliden com el mitjà de proximitat gironí de més abast entre els lectors de la província de Girona.

En aquest sentit, és l'únic mitjà que ha seguit creixent durant cinc mesos ininterromputs a l'esfera digital de la demarcació registrant un increment del 50,8% al març; un 16,5% a l'abril; un 22% al maig, un 3,3% al juny, un 1,76% al juliol i un 32,17% aquest agost.

La informació més consultada ha estat tota la relacionada amb la crisi sanitària del coronavirus. Des d'un inici, el passat març, es va fer un seguiment exhaustiu de les informacions més rellevants i publicat diversos articles en exclusiva com ara la primera mort per covid-19 a la província com també el cas d'un positiu per coronavirus a la presó de Figueres que va obligar a confinar el mòdul d'infermeria amb onze interns.

Pel que fa a les notícies més compartides a les xarxes socials en destaquen el primer dia sense víctimes mortals per coronavirus a la província amb 15.321 persones que ho van compartir a Facebook o la llista dels 187 municipis gironins sense franges horàries obligatòries per fer esport o passejar que van compartir 2.184 persones.