Enxampen dos homes a Figueres carregats amb 46 quilos de marihuana dins la furgoneta

Els Mossos els van detectar en un control i van fugir iniciant una persecució

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 7 de setembre, dos homes, de 34 i 35 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Figueres (Alt Empordà), com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues.

Els fets van succeir a la una de la matinada del passat dilluns quan una dotació policial, que patrullava per la ronda sud de Figueres, va detectar una furgoneta que en veure els mossos va girar per canviar de sentit i va marxar a gran velocitat en direcció al Far d’Empordà.

En veure aquesta acció, van seguir el vehicle i van fer indicacions per tal que s’aturés, però aquest va continuar circulant a gran velocitat i girant per diversos carrers en direcció prohibida fins arribar a un carrer no asfaltat.

En aquell moment la furgoneta es va aturar i els agents van identificar els dos ocupants. En comprovar l’interior del vehicle, van trobar un sac de grans dimensions i el maleter ple de plantes de marihuana.

Per aquest motiu es van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

En fer el pesatge van comprovar que en total hi havia 46,05 quilos de marihuana i s’estima que aquest pes podria correspondre a unes 700 plantes. Els detinguts, que tenien antecedents, van passar el dia 8 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.