El grup de teatre del Punt Jove Palamós presenta avui el seu primer musical a La Gorga

L'actuació tindrà lloc a les vuit del vespre i és gratuïta

El teatre de La Gorga de Palamós (Baix Empordà), acull avui a les vuit del vespre el primer espectacle musical del grup de teatre del Punt Jove Palamós, format per una vintena de joves d’entre 14 i 17 anys.

La representació ha estat idea original dels mateixos joves i, sota el títol “Robatori encreuat. El musical”, narra les aventures viscudes pels passatgers d’un dels creuers que fa parada al port de Palamós, el qual té exposat el diamant més valuós que es coneix. A través de coreografies, cant en directe, humor i una mica de misteri el públic descobrirà les causes del robatori del diamant.

Les localitats per a poder assistir a la representació es poden adquirir de manera anticipada a través del web, o també avui mateix, una hora abans de l’espectacle, a la taquilla del teatre.

El grup de teatre del Punt Jove és dirigit per l’actor palamosí Àlex Brull, amb el suport de la dinamitzadora juvenil, Núria Lisbona, i va néixer ara fa 9 anys. Actualment el grup està format per una vintena de nois i noies amants del teatre i les arts escèniques que aquest estiu s’han proposat portar el seu primer musical dalt l’escenari de La Gorga.