Lloret de Mar acollirà el rodatge de la pel·lícula ''Uncharted'' inspirada en el videojoc

La superproducció va a càrrec de Sony Pictures

La superproducció nord-americana de la nova pel·lícula basat en el videojoc "Uncharted" aterrarà a Lloret de Mar (Selva) el proper mes d'octubre com a emplaçament escollit per Sony Pictures a l'hora de rodar una de les seves escenes segons ha pogut esbrinar El Gerió Digital.

El rodatge, que serà a inicis de mes, va precedit d'un càsting per a figurants que s'ha de celebrar els propers dies 27 i 28 d'agost a la biblioteca municipal del municipi situada al carrer Pere Torrent, 1 a dos quarts d'onze del matí fins dos quarts de dues del migdia i de les quatre de la tarda fins a les vuit del vespre.

Uncharted és el títol que porta una saga de videojocs creats per a la consola PlayStation publicat el 2007 en la seva primera entrega i que actualment compta amb cinc parts.

Gairebé 10 anys d'espera

Les primeres intencions de fer una pel·lícula del popular videojoc homònim es van començar a gestar ara farà uns deu anys. L'adaptació d'Uncharted, una combinació de Tomb Raider i les aventures d'Indiana Jones, s'ha anat retardant i cancel·lant any rere any amb noms damunt la taula com Mark Wahlberg o Chris Pratt.

El 2016 es va reactivar el projecte quan Sony Pictures va fitxar al director Shawn Levy (que ha realitzat pel·lícules com "Noche en el Museo" o un parell d'episodis de "Stranger Things") i poc després es va anunciar a Tom Holland com a actor protagonista.

La data de l'estrena ha canviat moltes vegades al llarg dels últims anys i finalment s'ha fixat el 21 de juliol de 2021. Tot i que el més segur és que es torni a endarrerir perquè el coronavirus va obligar a aturar els rodatges previstos pel mes de març.

En l'escena que es rodarà a Lloret de Mar s'ha buscat com a localització un hotel que es farà passar per un establiment de luxe a Tailàndia.