Busquen figurants a Lloret de Mar per a una superproducció nord-americana

La pel·lícula està inspirada en un famós videojoc

El municipi de Lloret de Mar (Selva) acollirà els propers dies 27 i 28 d'agost un càsting per a trobar figurants que vulguin participar en una superproducció nord-americana inspirada en un famós videojoc.

L'empresa encarregada de les proves ha convocat a tothom qui vulgui participar-hi a la biblioteca municipal del municipi situada al carrer Pere Torrent, 1 a dos quarts d'onze del matí fins dos quarts de dues del migdia i de les quatre de la tarda fins a les vuit del vespre.

El perfil de les persones que es busca són homes i dones amb trets nòrdics o asiàtics (tailandesos, filipins, xinesos, japonesos,...). Per accedir al càsting caldrà inscriure's al web, dur mascareta i portar una fotocòpia del DNI per davant i pel darrera.

Els escollits se'ls farà una prova PCR abans del dia del rodatge, que serà a principis del mes d'octubre i s'enregistrarà durant un dia en un hotel que simbolitzarà un establiment de luxe a Tailàndia. Els escollits també hauran de reservar un dia per a fer proves de vestuari (jornada remunerada).

El salari serà de 50 euros al dia i es cobraran les hores extra que superin la jornada laboral fixada, podent assolir fins a 90 euros.