CiU demana a Huguet que rectifiqui després d'acusar CiU d'estar al darrere de l'incident de Salt

Ha qualificat les declaracions del conseller 'd'irresponsables' i l'ha acusat de fer-les 'sense cap mena de fonament'

El Departament d'Acció Social i Ciutadania ha convocat aquest dijous tots els grups parlamentaris per parlar sobre un possible acord respecte al tractament responsable de la immigració per part dels partits. 'Des de CiU hem assistit responsablement a aquesta reunió malgrat que podríem haver optat per no anar-hi després de les declaracions que va fer Huguet', que actuava com a portaveu del Govern, ha subratllat Cleries.

Segons Cleries, l'actitud 'responsable' de CiU en els temes d'immigració s'ha demostrat, i una prova és la signatura del Pacte Nacional per a la Immigració i la col·laboració en la tramitació parlamentària de la Llei d'acollida. 'Aquesta actitud responsable contrasta amb la irresponsabilitat i la falta de rigor del senyor Huguet', ha constatat.

El diputat de CiU ha condicionat continuar treballant amb el Govern en aquesta matèria a què es valori la responsabilitat de la federació davant la immigració, perquè no pot ser que es demani a CiU responsabilitat 'quan el primer que actua de manera irresponsable és un conseller que actua i parla en nom del Govern'.