El responsable d'un bar de Girona demanda dues veïnes que diu l'acusen falsament

Considera que se li ha vulnerat el dret a l'honor

El responsable d'un bar situat al barri Pla de Palau - Sant Pau de Girona ha presentat una demanda contra dues veïnes per vulneració del dret a l'honor en considerar que han difós falses acusacions a les xarxes socials segons ha publicat Diari de Girona. En total l'empresari reclama 150.000 euros en total a les dues veïnes i el periodista d'un diari digital com també un retractament públic.

El bar es troba ubicat al carrer riu Freser i el propietari explica que les acusacions li han malmès la "marca" amb l'objectiu de que tingui mala fama i els clients deixin d'anar-hi. L'home explica que les acusades truquen gairebé a diari a la policia per queixar-se.

El restaurador també acusa les veïnes de mentir quan difonen que hi ha irregularitats i sobretot quan parlen d'un suposat consum de substàncies il·legals a l'establiment o que l'encarregat manté una actitud amenaçadora. També assegura que que el bar no té cap denúncia perquè s'hi hagi consumit res il·legal ni tampoc per cap amenaça.

Finalment, el responsable del local lamenta la decisió de l'Ajuntament de Girona de retirar-los les taules i cadires de la terrassa. En aquest sentit diu que ell va demanar poder tenir la terrassa i que en no rebre resposta va entendre que se li concedia per silenci administratiu. Recentment, ha fet una nova petició de permís per poder tenir terrassa i lamenta que faci un mes que no se li hagi respost.