El bar denunciat pels veïns d'un barri de Girona retira la terrassa que havia instal·lat sense permís

Les altres actes aixecades per la Policia Municipal encara no s'han resolt

L'Ajuntament de Girona ha notificat al propietari del bar situat al carrer riu Freser de Girona que no té permís per fer ús de la terrassa tal i com havien denunciat els veïns que recullen firmes per posar de relleu el seu malestar davant el suposat incompliment de diverses ordenances i normatives.

Per tot això, l'encarregat de l'establiment ha procedit aquest matí a la retirada de totes les taules i les cadires per iniciativa pròpia segons han informat fons municipals. Pel que fa a la resta de possibles incompliments que la Policia Municipal va aixecar acta, des del consistori asseguren que "segueixen el seu curs" pel que fa a la seva tramitació i aviat es resoldran.

La mesura arriba després que un grup de veïns del barri Pla de Palau - Sant Pau van iniciar una recollida de signatures contra el bar assegurant incompleix nombroses normatives i ordenances municipals. El local ha estat focus de polèmica els darrers mesos perquè, segons assenyalen els afectats, pertorba la convivència a la zona.

Més concretament els veïns denuncien que l'establiment no té permís d'ocupació de via pública i aquest n'ocupa una part, fet que avui hauria quedat resolt. També apunten que no paga el lloguer al seu propietari i ja san celebrat dos judicis al respecte. Seguidament l'acusen de no complir l'horari d'activitat tal i com està regulat, com tampoc l'ordenança municipal de sorolls i vibracions, excedint amb escreix els decibels establerts.

A banda d'això, els residents a la zona també apunten que dins el local i a la terrassa hi ha persones que presumptament consumeixen substàncies il·legals. Finalment, assenyalen que l'encarregat de l'establiment manté una actitud amenaçant amb els veïns que algun cop han intentat dialogar amb ell en pro de la convivència, confessant que temen per la seva integritat física.