Calonge i Sant Antoni incorpora 28 treballadors per controlar les platges i els espais públics

Vigilaran que es respectin les distàncies de seguretat i l'obligatorietat de dur la mascareta

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà) ha contractat 28 nous treballadors per informar i controlar a les platges i espais públics del municipi. Els empleats ja es troben actius des d'aquest dimarts després de passar un procés selectiu.

L'objectiu principal és proporcionar informació sobre les mesures de seguretat i prevenció a totes aquelles persones que vulguin accedir a les platges, mercats, fires o altres activitats organitzades pel consistori en algun dels espais públics de la localitat.

Entre les seves tasques hi haurà la de controlar les distàncies de seguretat i l'obligatorietat de dur la mascareta per evitar la propagació de la covid-19. Les persones contractades treballaran durant la temporada turística, concretament els mesos de juliol i agost. De la trentena d'empleats, 24 estan destinats al control de l'accés i de la ubicació a les platges. També hi ha dues persones que s'ocuparan de mercats i fires i dues més destinades a totes aquelles activitats turístiques que es portin a terme als espais públics.

Aquesta mesura s'afegeix a les de reforç informatiu que porten més temps en marxa coincidint amb la crisi sanitària derivada de la pandèmia del coronavirus. Així doncs, per exemple, es van col·locar panells per indicar la normativa a les platges, o també es va crear un espai a la web municipal on es pot trobar tota la informació actualitzada