Tercer incendi en un mes i mig a la planta de reciclatge de Sarrià de Ter

Deu dotacions dels Bombers treballen per extingir les flames

Deu dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen en un altre incendi a la planta de recollida i tractament de residus de l'empresa Auladell, a Sarrià de Ter (Gironès).

És el tercer foc que crema la planta de l'avinguda de França en un mes i mig, amb el primer el 22 de maig i el darrer el 6 de juny.

Els Bombers han rebut un avís a les 18.31 hores d'aquest diumenge després que una columna de fum negre sortís de la planta de reciclatge.

El segon incendi van ser uns plàstics que es van encendre i que després van acabar afectant una pila de deixalles que estaven en un pati de la planta. A diferència del primer incident, però, el foc no va ser tant important.

La planta de reciclatge va cremar el passat divendres 22 de maig per primera vegada i va provocar una gran columna de fum que es podia veure des de diversos quilòmetres de distància. A més, també es va haver de desallotjar un bloc de pisos d'un carrer proper com a mesura de precaució. Després de gairebé 24 hores cremant els Bombers el van poder extingir.