Es declara un gran incendi en una empresa de Sarrià de Ter

La columna de fum és visible des de diversos punts de la comarca

[ACTUALITZAT 21:00h] Un gran incendi a Sarrià de Ter (Gironès) ha posat en alerta els veïns propers a l'empresa Recuperacions Auladell que és on s'han originat les flames.

El foc, que s'ha iniciat a dos quarts i mig de vuit del vespre, genera una gran columna de fum visible des de diversos punts del municipi i de Girona. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat fins a 29 dotacions dels Bombers de la Generalitat.

Agents dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local del municipi han procedit a desallotjar als veïns més propers. Per la seva banda, l'alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, ha explicat en declaracions a Ràdio Girona que ha pogut parlar amb el propietari de la nau i aquest s'ha disculpat pels problemes que està provocant el foc, que crema per complet les instal·lacions amb el material al seu interior composat per una gran quantitat de paper i plàstics.

L'empresa, situada a l'Avinguda de França, es dedica a la recollida i el tractament de residus per a la seva recuperació. A hores d'ara no consten ferits.

Des de l'Ajuntament de Sarrià de Ter s'ha advertit als veïns que es confinin a dins de casa seva tancant les finestres, fent especial incís en els residents al sector Pla de l'Horta i Rasa.

Les primeres informacions indicaven que el foc ha fet col·lapsar almenys dues parets d'una nau. El telèfon 112 ha rebut 87 trucades per l'incendi, que ha provocat una fumera espessa visible des de molts indrets.