Macaco crida a recuperar el temps perdut en el seu nou tema que inclou imatges de Girona

"Barcelona torna" és el títol d'un tema que fa referènca a la popular cançó de Peret

El cantant català Macaco ha presentat la seva nova cançó, "Barcelona Torna", una cançó inèdita que conté una referència a “Gitana Hechicera” de Peret, amb la que busca animar la gent a recuperar tots aquells moments que la pandèmia s'ha emportat i que també compta amb imatges de Girona.

La cançó forma part de la nova campanya de Moritz, que compta també amb la participació de l'artista i dissenyador Javier Mariscal, creador de la colorista gràfica de la campanya.

Dani Macaco, intèrpret i compositor de la cançó, cerca, a través de diferents estils i barrejant diversos idiomes, transmetre el caràcter vital, obert, acollidor, urbà i divers que sempre ha caracteritzat a la capital catlana.

Imatges rodades al pont de les Peixateries Velles de Girona

La campanya és un homenatge a la ciutat de Barcelona, però es fa extensible a la resta de capitals catalanes (Girona, Lleida i Tarragona). En el cas de Girona, la lletra fa referència a la ciutat, l'Empordà i les seves havaneres.

Amb l'objectiu de mostrar la germanor entre ciutats que Macao reflecteix a la lletra de la cançó, el videoclip recull imatges rodades a Lleida, Barcelona, Girona i Tarragona mostrant així punts emblemàtics de cada ciutat com el pont de les Peixateries Velles de Girona. La referència a la ciutat de Girona també és present al tram final de l'espot de televisió de la campanya.

Finalitats solidàries

A més de voler traslladar un missatge d'ànim i d'optimisme, la iniciativa també vol contribuir a la situació generada per la crisi del coronavirus. Moritz donarà tots els ingressos que obtingui de les accions de la campanya a iniciatives que ajudin a col·lectius afectats per la covid-19.