Blanes escull el cartell guanyador pel concurs de focs artificials

El jurat ha escollit el treball de Dani Puentes

Tal i com explica Puentes, la imatge del cartell es basa en el disseny vectorial i combina els colors bàsics d’impressió per representar l’esclat dels Focs d’Artifici sobre la silueta de Sa Palomera. El guanyador del concurs es va conèixer divendres passat al vespre, després que la deliberació del  jurat s’havia fet al matí. Ho va anunciar ahir la regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes, Lara Torres, qui recordava que es va organitzar el certamen perquè volien "potenciar la creativitat i donar oportunitats a totes aquelles persones que se sentissin motivades per presentar una imatge pel Concurs de Focs de la Festa Major i el Concurs de Focs d’Artifici”, va dir.

L’èxit d’aquesta primera convocatòria ja ha assegurat que l’any vinent es torni a organitzar el concurs, tal i com avançava la regidora de Cultura i Festes.

Dani Puentes ha treballat molts anys en el món del disseny i la impremta i l’anècdota és que se’n va assabentar de la convocatòria del concurs pel seu germà de Blanes, Antoni Puentes, que també hi ha participat.

En aquest sentit, el guanyador ha valorat molt positivament que l’Ajuntament de Blanes, a través de l’Àrea de Cultura i Festes, hagi convocat aquest concurs, explicant que ho troba "molt positiu, ja que dóna la oportunitat a molta gent. De l’altra manera és molt tancat i ara en canvi és una manera de diversificar i de trobar una cosa més curiosa”.

L’obra guanyadora, així com les altres 12 que han participat al concurs, es podran visitar a partir de la setmana vinent a la planta baixa de la Casa Saladrigas.