El jutge envia a la presó el veí de Salt que va assassinar la seva dona a ganivetades enmig del carrer

L'Ajuntament de Salt vetllarà pels menors de la parella

La víctima, Fariba B, de 46 anys, havia abandonat el seu marit pocs dies abans i havia anat a viure a un altre pis del carrer Doctor Castany. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de deu del matí del dilluns 31 de maig davant el número 35 d'aquest carrer, on l'home estava esperant a què arribés la seva parella. Després de clavar-li diverses ganivetades, l'home va llençar el ganivet i va marxar corrents en direcció al carrer Major de Salt, en busca de la comissaria de la Policia Local on es va entregar i va quedar detingut.

Tot i que els mateixos policies locals van traslladar la dona amb un vehicle oficial a l'hospital Santa Caterina de Salt, la forta hemorràgia que presentava va fer impossible que els metges poguessin salvar-li la vida i va morir abans d'arribar al centre.

L'home havia deixat escrita una carta de confessió per a la policia, una altra per als quatre fills –de 25 a 8 anys- que tenia en comú amb la víctima i una tercera per a l'escola dels nens. L'Ajuntament de Salt vetllarà pels fills menors de la parella. Aquest és el quart crim per violència domèstica a Catalunya aquests 2010.