L'aplicació 'Girona in', disponible per iPhone

La plataforma per a smartphones amb continguts i serveis sobre la ciutat, Girona in, ja es pot descarregar a l’Apple Store.

L’aplicació, que ja es pot descarregar des de l’Apple Store i des de Google Play, també inclou una nova funcionalitat: tota la informació de les rutes de la 57a edició de Girona, Temps de Flors. A la nova versió actualitzada de l’aplicació s’hi poden consultar tots els patis, les exposicions florals, els jardins, els paratges naturals i també les activitats programades per l’esdeveniment floral de la ciutat. Una altra novetat també visible en l’última versió és la incorporació de les farmàcies de guàrdia a Girona (amb els seus respectius horaris i la geolocalització).

A dia d’avui s’han realitzat un total de 1.500 descàrregues de l’aplicació Girona in, uns 260 negocis de la ciutat s’hi han donat d’alta i s’han activat 35 ofertes.  

Sobre 'Girona in'

L'aplicació 'Girona in' compta amb informació sobre tot tipus de serveis i equipaments dins la ciutat, tots ells geolocalitzats. Els continguts estan estructurats a partir dels següents temes: turisme, compres, cultura, agenda, menjar i beure, transport, on dormir, serveis, salut, rutes, emergències i configuració. Aquesta estructura permetrà visualitzar també la informació amb imatges, textos, vídeos o enllaços a webs.

Entre d'altres funcionalitats, 'Girona in' posa a l'abast dels negocis i comerços de la ciutat una innovadora forma de promoció econòmica basada en la comunicació directa amb els usuaris a través del canal smartphone. Els comerços podran realitzar regals i promocions personalitzades i que estaran actives durant un temps determinat, fet que converteix l'eina en una palanca d'impuls de qualsevol negoci.

Una de les altres possibilitats que ofereix la plataforma és consultar l'agenda d'activitats de la ciutat en temps real, accedir a rutes turístiques per la ciutat, fer arribar avisos als serveis municipals o conèixer el transport públic més proper en funció de la vostra ubicació.