L'home que va rebre un tret a la cara en una baralla a Llagostera rep l'alta mèdica

Els dos homes, d'origen marroquí, ja s'havien esbatussat el dia abans dels fets a Sant Feliu de Guíxols

Una benzinera de Llagostera, situada al carrer Xaloc número 1, es va convertir diumenge al migdia en l'escenari d'un tiroteig. Segons fonts properes al cas, l'agressor, acompanyat de dos homes, va arribar a l'aparcament de la gasolinera i, un cop allà, va començar a discutir amb un compatriota seu, de 35 anys i veí de Llagostera. La discussió va acabar quan va treure una arma de foc i li va disparar a la cara.

Llavors, l'agressor, que segons alguns testimonis és un jove veí de Sant Feliu de Guíxols d'origen marroquí, va fugir camp a través i va llançar l'arma enmig d'uns matolls. Efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van atendre la víctima al mateix lloc dels fets. Després d'estabilitzar-lo, el van traslladar en helicòpter a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Aquest dilluns al matí ha rebut l'alta hospitalària, segons han confirmat fonts de l'hospital.

La Policia Local de Llagostera i els Mossos d'Esquadra que van arribar al lloc dels fets van muntar un ampli dispositiu policial per localitzar l'agressor. Van detenir els dos homes que acompanyaven l'autor del tret i van localitzar l'arma de foc utilitzada. Els Mossos, que s'han fet càrrec de la investigació, continuen buscant el pistoler que, segons testimonis, seria un veí de Sant Feliu de Guíxols.

Segons fonts policials, agressor i víctima ja s'havien barallat el dia abans a Sant Feliu de Guíxols. Sembla ser que es podria tractar d'una venjança per un assumpte de drogues o per alguna desavinença personal.