Ferit molt greu per un tret a la cara en una baralla en una gasolinera de Llagostera

La víctima és un jove d'origen marroquí de 35 anys i ha estat traslladat a l'hospital Vall d'Hebron

Els fets han tingut lloc a la benzinera del carrer Xaloc, número 1, a la cantonada amb el carrer Garbí. Fins a l'escenari del tret s'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, Policia Local i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que hi ha enviat una ambulància i un helicòpter, el qual ha portat el ferit fins al centre hospitalari de la Vall d'Hebron.

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets i han desplegat un ampli dispositiu per intentar localitzar l'agressor. A més dels dos detinguts, els Mossos estan buscant més persones relacionades amb els fets.

L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha explicat que la víctima estava fent provisió de gasolina quan ha rebut l'impacte de la bala. Santamaria ha detallat que la persona que han detingut els Mossos d'Esquadra és veïna de Sant Feliu de Guíxols. "Sembla que la baralla ha estat un ajustament de comptes", ha destacat l'alcalde.

Segons Santamaria, l'agressor ha fugit del lloc dels fets i ha llançat l'arma prop de la benzinera. De moment, segons l'alcalde, els Mossos han detingut un jove que acompanyava l'autor dels fets i una altre persona, tot i que no s'ha confirmat que sigui l'agressor.
  • L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, explica la identitat de la víctima © ACN
  • El batlle comenta que en aquells moments l'home estava posant gasolina © ACN